Начало Бокс Загиналият боксьор не е Исус Величков, а Борис Станчов

Загиналият боксьор не е Исус Величков, а Борис Станчов

Загиналият боксьор не е Исус Величков, а Борис Станчов
0

Изобщо не е изяснен докрай трагичният инцидент с български боксьор, завършил фатално в Шкодра (Албания). Колегите от Спортал твърдят, че не Исус Величков, а Борис Станчов е загиналият млад състезател.

Не е ясна причината за подмяната.

Първоначално Българският професионален боксов съюз информира, че Величков е загиналият.

Boec.BG се свърза с представител на съюза, който заяви, че днес ще има извънредно събрание и преди него не желае да коментира трагедията. На спешната среща ще бъдат разгледани всички документи, с които е регистриран боксьорът.

Както и данните от разследването до този момент.

От пресцентъра на Министерството на външните работи получихме единствено потвърждение за загинал наш боксьор в Шкодра. Посолството ни в Албания е в тясна връзка с органите на реда там.

Заформи се и друг скандал около фаталния мач. На видеото се вижда как, докато българинът пада албанецът замахва към него, но „мистериозно“ е пропуснат следващият кадър!

Следете Boec.BG за информация по случая, свързан с трагичната смърт на млад български гражданин зад граница.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.