Начало Бокс Започват полуфиналите на Европейското по бокс

Започват полуфиналите на Европейското по бокс

Започват полуфиналите на Европейското по бокс
0

България има цели осем полуфиналисти на продължаващия в София шампионат на Стария континент по бокс за младежи и девойки!

Първа на ринга от родните участници ще се качи Мелек Закифова. В категория до 48 кг. при девойките, тя ще се изправи срещу Олена Иванисова от Украйна в битка за големия финал. Тяхната среща е откриваща на ринг Аот следобедната сесия, която започва в 14.00 часа.

В същата сесия ще има още един полуфинал с българско участие. Анна-Мария Дялова ще мери сили с Алина Кантемирова от Русия в категория до 57 кг. Сблъсъкът е под номер 4 на ринг B.

Ергюнал Сабри ще открие вечерната сесия, която започва в 18.00 часа, на ринг А. Представителят ни в категория до 49 кг. ще боксира срещу Омер Аметович от Сърбия.

В четвъртата среща на този ринг полуфиналният си сблъсък в категория до 56 килограма ще изиграе и Николай Маринов. Негов съперник ще бъде Селим Боуайта от Франция.

Два срещи по-късно на ринг Аще се качи и Стилян Христов. Той ще гони финал в категория до 64 кг. срещу представителя на Русия Иля Шакиров.

Осмият сблъсък на водещия ринг ще противопостави Николай Зафиров и Богдан Толмачов от Украйна. Срещата е в категория до 75 кг.

Ясен Радев ще открие вечерната сесия на ринг B. Той ще мери сили с унгареца Золт Зуро при 52-килограмовите.

Емирджан Мехмед ще закрие българското участие на ринг Bза деня. В категория до 69 кг. той ще срещне украинеца Юри Закареев .

Заключителните срещи от Европейското първенство по бокс за младежи и девойки може да гледате: Ринг АТУК ; Ринг B“ – ТУК.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.