Начало Бокс Защитата на Пулев разполага с ключов разговор на Суши

Защитата на Пулев разполага с ключов разговор на Суши

Защитата на Пулев разполага с ключов разговор на Суши
0

Дженифър Равало – Суши, е заявила пред приятелка, че се е забавлявала по време на партито след целувката от Кубрат Пулев. Защитата на Кобрата разполага с данни от телефона на приятелка на „репортерката“.

Това стана ясно от документите, които бяха предоставени на членовете на Атлетическата комисия към щата Невада, съобщава „BTV“.

На Суши е зададен въпросът: „Забавляваш ли се?“.

Джени отговаря: “Да”.

В комуникацията им не се вижда американката да се е оплакала от „насилствен опит за сексуален тормоз“. Именно такова е обвинението на адвокатката Глория Олред, която представлява Суши. Заради него правата на българина са спрени и той в момента не може да участва в мачове на територията на щата.

Скандалът се развихри, след като Пулев целуна по устните до момента никому непознатата дама. Това се случи след победата му над Богдан Дину, който пък обжалва резултата от срещата. Комисията ще има 48 дни, в които да вземе окончателно решение по двата казуса.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.