Начало Бокс Жилей Жан унищожи Джо Джойс в рамките само на 3 рунда

Жилей Жан унищожи Джо Джойс в рамките само на 3 рунда

Жилей Жан унищожи Джо Джойс в рамките само на 3 рунда
0

Жилей Жан опази междинната си титла от WBO в тежка категория с удивителен нокаут в рамките само на 3 рунда над Джо Джойс и то насред Лондон.

Срещата започна изключително скучно с един първи рунд, в който надали видяхме повече от 4-5 точни попадения и от двамата. Темпото обаче рязко скочи след почивката и там „Големи взрив“ започна да намира ритъма си с кратки, но тежки комбинации. „Джъгърнаут“ изглеждаше разклатен при гонга и в третия рунд нищо не се промени, за да видим нокаут с дясно кроше от китаеца, дошъл секунда преди паузата. Правилата на бокса обаче гласят, че, ако отброяването е започнало, единственото спасение за падналия боец е да се изправи и да покаже на съдията, че може да продължи. Джойс обаче видимо бе аут и срещата приключи.

След двубоя британецът заяви, че това не е краят за него, но на практика шансовете му за нещо голямо вече клонят към нула, защото годините му се натрупаха, а тепърва имаме да видим въртележка между Олександър Усик, Тайсън Фюри, Антъни Джошуа, Дионтей Уайлдър и със сигурност Жилей Жан. При оптимистично стечение на обстоятелствата мачовете помежду им биха отнели 3-4 години за организация.