Начало Граплинг Световният шампион Траян Ташев със семинар в София

Световният шампион Траян Ташев със семинар в София

Световният шампион Траян Ташев със семинар в София
0

Световният шампион по бразилско джу джицу Траян Ташев ще изнесе специален семинар в София. Единственият българин достигал до световна титла на ниво черни колани на SJJIF ще предаде свои знания на желаещите на 4-ти октомври в столичния клуб „Pitbulls MMA“ на стадион „Локомотив“.

Ташев в момента живее и тренира в Лас Вегас, САЩ. Ежедневно той се подготвя с много от най-големите звезди в бразилското джу джицу и ММА. Семинарът ще бъде комбинирано за Ги и Но Ги. Демонстрациите ще бъдат подходящи, както за начинаещи, така и за по-напреднали практикуващи.

Ден по-късно, на 5-ти октомври, ще се проведе и нов международен турнир по бразилско джу джицу Bulgarian SJJIF Open Championship. Първото официално състезание на една от бързо набиращите сили федерации в световен мащаб Sport Jiu Jitsu International Federation (SJJIF) ще бъде в баскетболната зала на стадион „Локомотив“.

Интересът към надпреварата засега е много сериозен, като вече са потвърдили участие бойци от няколко други държави – Полша, Гърция и Румъния.

Срещи ще има в следните категории във всички възрастови групи и колани – младежи, мъже и ветерани -62кг, -68кг, -74кг, -80кг, -86кг, -92кг, -98кг, + 98кг, Абсолютна.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.