Начало ГОРЕЩО Ебани Бриджис покани Конър МакГрегър в OnlyFans

Ебани Бриджис покани Конър МакГрегър в OnlyFans

Ебани Бриджис покани Конър МакГрегър в OnlyFans
0

Ебани Бриджис бързо се превърна в една от най-успешните създателки на съдържание в платформата за възрастни OnlyFans и изглежда приходите от там ѝ се отразяват добре, защото съумя да се премести във Великобритания и да разгърне още повече боксовия си потенциал. Това я кара да мисли, че може да помогне със съвети на своя приятел и колега – Конър МакГрегър.

„Блондинката бомбардировач“ прикани MMA звездата да се включи в платформата, защото смята, че така би могъл да развие още повече своята мрежа от привърженици.

Би било идейно, ако се присъедини. Вдъхнових доста хора, за да се присъединят към OnlyFans, особено жени, защото доста хора все още ги пренебрегват. Там съдържанието не е само за секс и порно, а има и доста атлети и популярни личности“, каза Бриджис пред OnlyAccounts.oi.

„Прословутия“ през годините си създаде доста проблеми с публикуването на провокативно съдържание в мейнстрийм социалните мрежи, така че няма да е изненада, ако потърси изява в освободения от подобни предразсъдъци OnlyFans.