Начало Кикбокс и муай тай Ето, че има и мъже в България!

Ето, че има и мъже в България!

Ето, че има и мъже в България!
0

Ето, че има и мъже в България. Това показа днес на четвъртфиналите на световното първенство по кикбокс в Дъблин един мъж. Мъж с име Радослав Славчев. Запомнете това име. Име, което с действията си даде обяснение на много въпроси за това как се става и какво е да си мъж.

Днес срещу представителя на Италия, който е двукратен световен шампион, Радослав излезе много мъжки и със самочувствие, с ясната цел да победи за майка БЪЛГАРИЯ! Това не стана за жалост, но стана друго – това момче показа на всички в залата как трябва да се биеш за милата си родина – със самочувствие!

През цялото време на срещата Радослав не показа дори за миг, че е тежко контузен.

„Десният му глезен е с огромен оток от вчерашната му победа. Цяла нощ налагахме лед и днес цял ден мазила, но …. момчето не можеше да стъпва на опорния си крак. Точно преди срещата стисна зъби и излезе, без да разберат, че е контузен“, обясни водачът на групата Галин Димов.

Мачът бе наблюдаван от съпредседателя Димитър Ангелов и водача на отбора Галин Димов.

„Благодарен съм на Радослав Славчев за мъжката постъпка и желанието му да излезе за победа. Смятам, че точно такива момчета са достойни за уважение и ние ще направим всичко възможно за тяхното развитие и да ги доведем на почетната стълбичка. Лично ще възнаградя Радослав, защото е истински боец и заслужава да бъде пример за останалите!“, заяви Димитър Ангелов.

Ние, екипът на Boec.BG, се прекланяме пред този голям МЪЖ Радослав Славчев и го насърчаваме да продължава в същия дух – няма да остане незабелязан! Имаме нужда от такива мъже!