Начало Кикбокс и муай тай 41-годишен предизвика Бадр Хари (ВИДЕО)

41-годишен предизвика Бадр Хари (ВИДЕО)

41-годишен предизвика Бадр Хари (ВИДЕО)
0

Завръщането на Бадр Хари на ринга може да се окаже срещу опитния Джеймс Максуини, който няма нищо против да се пробва срещу звездата.

41-годишният британец обяви в социалните медии, че винаги е уважавал нидерландеца от марокански произход и го смята за истински воин. Максуини припомни как феновете са скандирали името му като евентуален съперник на Хари, като публикува видео, в което Бадр обещава на публиката в Дубай да се изправи срещу него.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Mcsweeney (@mcsweeneymma)

“Това беше преди няколко години в Дубай. Бадр, по мое мнение, е истински шампион и е готов да се бие с всеки по всяко време. Истинският разпознава истинското, винаги съм го уважавал много. Да, феновете в Дубай полудяха, скандирайки името ми, да се бия с Бадр. Знаят, че ще направим истински двубой. За съжаление, мачът не се получи заради затварянето на организацията. Бадр го искаше, аз го искам, феновете го искат. Но кого ще изправят срещу него? Кой ще даде на феновете това, което наистина искат?”, написа Максуини в Instagram.

Британецът има 5 победи и 4 загуби като кикбоксьор, а в професионалния ММА има зад гърба си 15 спечелени и 17 загубени двубоя.