Начало Кикбокс и муай тай Антон Петров: Бях много напрегнат за дебюта си в ONE FC (ВИДЕО)

Антон Петров: Бях много напрегнат за дебюта си в ONE FC (ВИДЕО)

Антон Петров: Бях много напрегнат за дебюта си в ONE FC (ВИДЕО)
0

Антон Петров официално се завърна на родна земя с голям триумф при дебюта си в ONE Championship, където реализира един от най-зрелищните технически нокаути от началото на годината срещу Лука Ломбардо. Българинът признава, че е бил много притеснен за срещата, осъзнавайки възможността за изява, която му се е отворила пред една от най-големите бойни организации в света.

Бях напрегнат, защото беше много важно за мен да спечеля този мач. Вълнувах се и бях притеснен малко, но знаех, че на всяка цена трябваше да спечеля, за да мога да продължа напред“, каза Петров пред Safe News.

Брутален нокаут с лакът в дебюта на Антон Петров (ВИДЕО)

Антон разкри, че организаторите са останали много доволни от представянето му и се очаква скоро да получи нова възможност, за да демонстрира уменията си на тяхната сцена.

Сега му предстои месец почивка с възстановителни тренировки, защото признава, че има леки травми, които имат нужда от лечение. В социалните мрежи той дори показа, че е контузил лакътя си в главата на Ломбардо, когато му нанесе опустошителния удар, отворил свирепа аркада на челото на италианеца.