Начало Видео Антон Петров: Сбъднах детската си мечта (ВИДЕО)

Антон Петров: Сбъднах детската си мечта (ВИДЕО)

Антон Петров: Сбъднах детската си мечта (ВИДЕО)
0

Да създадеш собствена академия. С това може да се похвали популярният и успешен български боец Антон Петров. През последните години световният и европейски шампион за аматьори по муай тай умело съчетаваше професионалната си състезателна кариера с треньорската дейност. Тази година Петров направи следващата крачка и отвори врати на изцяло своя школа, която ще носи името му.

Освен муай тай, в академията ще се предлагат и бокс, борба, бразилско джу джицу, кондиционни тренировки, както и специални часове за дамите като табата, аеро боди, стречинг. Треньорите, които Петров е събрал, са млади и амбициозни, но зад гърба си вече имат сериозен опит.

Тренировките по бокс са поверени на двама млади, но амбициозни и познати у нас бойци – Симеон Наковски и Кирил Синевирски. Дългогодишният национал и многократен медалист по борба Мирослав Христов ще обучава по борба и силово-кондиционни занимания.

Към екипът е привлечен чуждестранен специалист – Даниел Фрейтас. Той е многократен световен и европейски шампион по бразилско джу джицу. Победител в множество състезания от глобален мащаб. Притежава черен колан втори дан. Фрейтас започва своята състезателна кариера преди повече от 20 години и притежава солиден треньорски опит. Тренировките с него са подходящи както за начинаещи така и за професионалисти.

Сред мъжката част попада и една дама – Ралица Маринова, която е завършила Национална Спортна Академия „Васил Левски“ с бакалавърска степен „Кинезитерапия“ и магистърска „Кинезитерапия в Ортопедия и травматология“.

Академия Антон Петров и залата е насочена едновременно към аматьори, напреднали и към професионалисти. Част от бойните ни звезди като Даниел Илиев, Георги Валентинов, Бранко Бабачев редовно провеждат тренировките си там.

Самият Антон Петров не се оттегля от активната състезателна кариера и е убеден, че може да съчетава двете си занимания.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.