Начало Senshi Атанас Божилов: Мачът ми на SENSHI 22 е с по-голяма отговорност

Атанас Божилов: Мачът ми на SENSHI 22 е с по-голяма отговорност

Атанас Божилов: Мачът ми на SENSHI 22 е с по-голяма отговорност
0

Една от легендите на SENSHI – Атанас Божилов, се цели в поредна победа. Боецът даде ексклузивно интервю за Boec.bg преди грандиозната гала във Варна.

„Подготовка ми протича по-плана, залагам на тежки тренировки. Времето е горещо, което прави тренировките по-изтощотелни, но нещата вървят добре. Нямам контузии и се чувствам във форма, залагам на спаринг тренировките и кондиционната си подготовка. Остават само две седмици до SENSHI 22 и се надявам отново да зарадвам българската публика с победа“, сподели „Наката“.

Петче ще спори с Божилов за европейската му титла на SENSHI 22

Това ще е първа защита на Европейската титла на SENSHI за Божилов, което прави тази битка специална за нашия сънародник.

Мачът ми е с по-голяма отговорност, изправям се срещу много опитен и силен противник. Той е играл на много гали срещу много сериозни съперници и съм пределно концентриран за тази битка. Знам, че ме очаква тежък двубой, но съм на 100% готов за нея. Успях да изуча силните и слабите страни на Само Петче, работя върху тях и се надявам да изляза като победител от този двубой“, каза още той.

„Наката“ сподели, че не се е замислил дали да приеме битката срещу коравия словенец, когото видяхме за последно на SENSHI 21, записвайки една страхотна победа. Божилов призова всички любители на бойните спортове и своите фенове да дойдат, за да го подкрепят на плажната арена в Св. Св. Константин и Елена.

22-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport„България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.