Начало Senshi Петче ще спори с Божилов за европейската му титла на SENSHI 22

Петче ще спори с Божилов за европейската му титла на SENSHI 22

Петче ще спори с Божилов за европейската му титла на SENSHI 22
0

Само Петче официално влиза в спора за европейската титла на SENSHI срещу действащия шампион и автор на най-дългата серия от победи в международната бойна верига – Атанас Божилов.

Двамата се качват на ринга на 6 юли в курортния комплекс „Св. св. Константин и Елена“ край Варна, за да премерят сили в KWU Full Contact дивизията на SENSHI 22.

Вече са в продажба билетите за SENSHI 22

Словенецът се утвърди, като един от най-класните бойци наоколо в последните няколко години, докато „Наката“ е със статута на легенда за българския кикбокс.

Петче има минимално ръстово предимство пред Божилов и е с цели 6 години по-млад от българина. Това би могло да се окажат решителни фактори в този титаничен сблъсък, който ще определи носителя на европейската титла след около три седмици.

22-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport„България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.