Начало Senshi „Наката“: След всяка следващата победа задачата става все по-трудна (ВИДЕО)

„Наката“: След всяка следващата победа задачата става все по-трудна (ВИДЕО)

„Наката“: След всяка следващата победа задачата става все по-трудна (ВИДЕО)
0

Атанас Божилов се е прицелил в победа №18 на сцената на SENSHI, когато след месец се качи на ринга за юбилейното издание на галата във Варна. Той обаче признава, че напрежението се трупа върху плещите му след всеки следващ успех, защото хората просто очакват той да бъде все по-категоричен между въжетата.

След всяка моя победа задачата става все по-трудна, хората очакват да съм на 100% готов и да изляза победител. Това изисква физическа и психическа подготовка. Няма как един спортист да е готов на 100% всеки един мач. Разчитаме на опита и съветите на треньорите. Научил съм се организмът ми да работи в динамика и висок интензитет“, каза „Наката“ за предаването „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR.

Билетите за юбилейното SENSHI 20 вече са в продажба

Божилов разкрива и част от наученото за опонента му, като посочва, че той залага много на муай-тай клинча в битките си. В стратегията на българина влиза именно справяне с този силен елемент от играта на противника, защото не би искал да влиза в неговото русло. Все пак става дума за човек с над 60 професионални мача зад гърба си.

Името на опонента на Атанас Божилов ще стане известно съвсем скоро, така че ще ви информираме своевременно за всичко по-интересно около него.

20-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.