Начало Senshi Атанас Божилов сломи Алин Кимпан на SENSHI 6

Атанас Божилов сломи Алин Кимпан на SENSHI 6

Атанас Божилов сломи Алин Кимпан на SENSHI 6
0

Атанас Божилов спечели и реванша с Алин Кимпан на SENSHI 6. Двамата отново предложиха много зрелище на феновете, а вторият сблъсък пак беше спечелен от капитана на националния отбор по кикбокс.

Наката спечели по правилата на кикбокса стил К-1 в категория до 75 килограма.

Ето и как се разви мачът:

РУНД 1

Румънецът показва, че се е поучил от първата среща. Сега той е много по-спокоен и двамата се захапват здраво в първия рунд. Наката не се поддава на лоу киковете и се опитва да наложи своята игра. Кимпан дава фронт кикове, но Наката скъсява дистанцията.

 

РУНД 2

Опити за румънска атака, но почти всеки се разминава. Божилов вкарва още от своите периодични, но константни изстрели. Именно постоянството е една от силните черти на българския капитан. Наката показва добри залъгващи движения и разчита идеално играта на румънеца. В края на частта ляв прав отеква здраво в лицето на Кимпан, а след това спининг бек фист го праща на пода!

РУНД 3

Божилов продължи със смелите действия. Вкара четири удара в серия от атака. Двамата бяха разделени от съдията Петер Артс, след като се сблъскаха под афект. Румънският боец се опитваше да се предпази от сънародника ни, пускайки ръцете напред. Наката продължи с методични и целенасочени атакаи до края на сблъсъка, типично в свой стил.

Двамата се срещнаха в първото издание на SENSHI, а тогава отново Наката триумфира.

Видео от първия им мач:

SENSHI: Алин Кимпан (Румъния) срещу Атанас Божилов (България) – 23.02.2019

Атанас Божилов не допусна изненада и спечели убедително мача си от бойната гала вечер SENSHI. Капитанът на националния отбор на България по кикбокс Атанас Божилов и състезател на СК „Самурай“ се изправи срещу румънеца Алин Кимпан, който е част от академията на Стойка – най-реномираната школа в Румъния. Двубоят бе 8-ми за вечерта и бе в категория до 75 кг, стил К-1, и завърши с 3:0 съдийски гласа в полза на Божилов.

Публикувахте от Boec.bg в Петък, 1 март 2019 г.

Подробности, снимки и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.

SENSHI 6 се проведе със съдействието на ЗАД „Армеец“, Max Sport и М Кар Груп.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.bg, Boec.com, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Kwunion.com, Superkarate.ru, Rsbi.ru.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.