Начало Senshi Никола Тодорович победи Едуард Алексанян в зрелище на SENSHI 6

Никола Тодорович победи Едуард Алексанян в зрелище на SENSHI 6

Никола Тодорович победи Едуард Алексанян в зрелище на SENSHI 6
0

Едуард Алексанян и Никола Тодорович направиха изключително интересен и оспорван двубой на SENSHI 6. Срещата бепо правилата на К-1 в категория до 80 килограма, а съдиите присъдиха успеха на сърбина с 2:1 гласа.

Двубоят бе много оспорван и отворен. Бързите размени зарадваха зрителите, а Алексанян и Тодорович доказаха класата си. С поделено предимство преминаваше всеки един рунд, а зрелищните удари с крака и ръце се понравиха на всички. Все пак сърбинът имаше леко предимство и заслужено спечели двубоя след последния гонг.

Никола Тодорович е световен шампион по кикбокс за младежи. Победител е в редица национални и международни галавечери и турнири. Шампион е на Сърбия и е сред най-талантливите бойци на съседката ни.

Едуард Алексанян е един от амбициозните български бойци. Варненецът е многократен шампион на България по кикбокс за аматьори в стил К-1 и „лоукик“. Миналата година извоюва победа с нокаут срещу Яну „Канибала“ да Круз по време на галата Savages Kickboxing и грабна пояса на веригата.

Подробности, снимки и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.

SENSHI 6 се проведе със съдействието на ЗАД „Армеец“, Max Sport и М Кар Груп.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.bg, Boec.com, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Kwunion.com, Superkarate.ru, Rsbi.ru.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.