Начало Senshi Едуард Алексанян ще има тежка задача срещу сърбин в петък

Едуард Алексанян ще има тежка задача срещу сърбин в петък

Едуард Алексанян ще има тежка задача срещу сърбин в петък
0

Българският кикбокс шампион Едуард Алексанян ще премери сили с един от асовете на сръбската школа – Никола Тодорович. Битката ми е част от чаканото шесто издание на международните галавечери SENSHI.

На пръв поглед много равностоен мач, без ярко изразен фаворит.

Бойното шоу SENSHI 6 е този петък (21 август) в Камчия.

Двамата ще премерят сили по правилата на К-1 в категория до 80 килограма.

Никола Тодорович е световен шампион по кикбокс за младежи. Победител е в редица национални и международни галавечери и турнири. Шампион е на Сърбия и е сред най-талантливите бойци на съседката ни.

Феновете на SENSHI навярно го помнят от първото издание на международните галавечери. 

Тодорович и Християн Корунчев изиграха изключително зрелищен мач, който сърбинът загуби с разделено решение 1:2 гласа. Мачът беше много близък и с висок залог. В главното събитие Корунчев грабна Интерконтиненталната титла на WAKO PRO в категория до 78 килограма.

Можете да гледате отново сблъсъка тук:

Едуард Алексанян е един от амбициозните български бойци. Варненецът е многократен шампион на България по кикбокс за аматьори в стил К-1 и „лоукик“. Миналата година извоюва победа с нокаут срещу Яну „Канибала“ да Круз по време на галата Savages Kickboxing и грабна пояса на веригата.

Популярността му нарасна още повече с блестящия му успех над Томас Дуве.

Алексанян доминира тотално в битка с един от най-силните състезатели на Петер Артс, трикратният шампион от най-силната кикбокс верига в историята. Двамата спориха на SENSHI 4, а варненецът зарадва домашната публика.

Можете да гледате отново мача тук:

Едуард участва в дебютното издание на SENSHI през пролетта на 2018 година. Тогава той загуби в оспорван двубой с Радослав Костов след решение.

Всичко най-интересно около бойното шоу можете да откриете на нашия сайт Boec.BG или на уебсайта на SENSHI – senshi.com, както и в социалните мрежи на веригата facebook.com/senshigala и instagram.com/senshi.gala.

Галавечерта ще се излъчва на живо както в България на Boec.BG и по Max Sport, генералния спонсор на събитието, така и в цял свят по американската онлайн телевизия FITE TV и на Boec.COM.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.BG, Boec.COM, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Superkarate.ru, kwunion.com Rsbi.ru.

Шестото издание на международната галавечер SENSHI ще се проведе под звездите, при спазване на всички мерки на здравните власти, като всички от участниците и треньорите ще бъдат допуснати в страната след предоставяне на отрицателни PCR тестове.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.