Начало Кикбокс и муай тай Бадр Хари очаква завръщането на GLORY (СНИМКИ)

Бадр Хари очаква завръщането на GLORY (СНИМКИ)

Бадр Хари очаква завръщането на GLORY (СНИМКИ)
0

Бадр Хари, който е легенда в кикбокса в тежка категория,няма търпение събитията на GLORY да бъдат подновени. Мароканецът излезе с пост в социалните мрежи, в който заявява, че най-голямата кикбокс организация в света трябва да се нагоди спрямо пандемията от коронавирус и да стартира с организирането на бойни гали.

„Ние като бойци показахме, че сме конкурентоспособни и готови, въпреки тежките ограничения, свързани с глобалната криза от COVID 19. Светът на спорта се рестартира по цял свят, демонстрирайки силен капацитет за адаптиране и приспособяване в този конкретен случай.

Днес най-добрата кикбокс организация в света трябва да се справи с това важно предизвикателство, изследвайки иновативните модели. Идеално време е да покажем, че сме най-добрите на ринга и извън него. Нека се бием и заслужим пътя си към славата, написа „Златното момче“ в профила си в Instagram.

 Припомняме, че Бадр Хари трябваше да се изправи срещу Бенджамин Адегбуи на гала на най-известната кикбокс организация в света – GLORY. Срещата бе насрочена за 20 юни в Ротердам, но поради продължаващата пандемия от коронавирус тя бе отложена и все още не се знае кога ще се проведе.

Мароканецът няма успех от 5 години насам като е в серия от 2 поредни загуби (и двете срещу Рико Верхувен). Преди тях Хари имаше 5 поредни успеха, 4 от които с нокаут.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.