Начало Senshi Битки за три пояса ще има на втората гала SENSHI в София

Битки за три пояса ще има на втората гала SENSHI в София

Битки за три пояса ще има на втората гала SENSHI в София
0

Официално стана ясно, че три титли ще бъдат връчени по време на втората бойна гала SENSHI. След успешното провеждане на първото издание на турнира по кикбокс и муай тай във Варна на 23-ти февруари, сега организаторите подготвят страхотно шоу и в столицата. Бойната надпревара при професионалистите е планирана за 20-ти април, а мястото – „Арена Армеец“. Изборът за зала съвсем не е случаен, тъй като във варненската зала „Конгресна“ се стекоха над 3000 зрители.

Подобно на първото събитие, когато последните две срещи бяха за титли на WAKO PRO – Европейската и Интерконтиненталната, и сега са предвидени два пояса. Този път са за Световната и Европейската титла на WAKO PRO. Още във Варна капитанът на националния отбор по кикбокс Атанас Божилов-Наката си пожела да излезе в София за Световната титла и това е на път да се случи.

Във второто издание на новата бойна гала ще има и дебютен трофей – за първи път ще бъде организиран сблъсък за специалната титла SENSHI. Подробности около участниците в събитието и новини около организацията следете на нашия сайт.

Професионалните бойни гала вечери по кикбокс и муай тай SENSHI са нова верига спортни събития, които целят да популяризират и развият бойните спортове у нас като дадат трибуна за провеждане на висока класа състезания с някои от  най-силните кикбоксьори в Европа. Първата професионална бойна гала вечер се състоя през февруари във Варна и препълни най-голямата зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта. Състезанието беше открито със зрелищно пиротехническо шоу, аудио и визуални ефекти, а двубоите вдигнаха на крака публиката в залата.

Второто издание на SENSHI обещава още по-големи изненади и много интересни битки.