Начало Кикбокс и муай тай Българин с победа и загуба на Световната купа по кикбокс в Унгария

Българин с победа и загуба на Световната купа по кикбокс в Унгария

Българин с победа и загуба на Световната купа по кикбокс в Унгария
0

Александър Чакъров от варненския клуб „Боил“ записа победа и загуба на Световната Купа по кикбокс в Будапеща, Унгария. Международното елитно състезание се провежда всяка година във всички стилове в кикбокса и събира някои от най-добрите представители на този спорт.

Българинът, който притежава балканска титла по кикбокс, участва в категория до 71 килограма, стил К1. Чакъров стартира успешно на турнира, като в първата си среща победи опитен боец от Норвегия с 3:0 съдийски гласа.

В осминафиналите отново трябваше да срещне по-опитен кикбоксьор, този път представител на Италия. Срещата бе много оспорвана, а състезателят на „Боил“ водеше почти до последните секунди. Късен обрат го лиши от продължаване към следващата фаза на надпреварата.

Искам да благодаря на треньорите ми и целия отбор на СК"Боил",както и на семейството и приятелите ми,за оказаната подкрепа и за това,че са винаги до мен и ме подкрепят непрестанно.Първата среща победих опитен боец от Норвегия а след това се изправих срещу още по-опитен италианец,през целия мач водех и буквално в последната секунда се обърна резултата в негова полза,мачът беше труден и оспорван,няма да се оправдавам а напротив ще извлека максимум от опита от тези срещи и скоро ще се завърна още по-силен и мотивиран!!!

Публикувахте от Александър Чакъров Чъкито в Петък, 17 май 2019 г.

Мачът беше труден и оспорван. Няма да се оправдавам, а напротив – ще извлека максимум от опита от тези срещи и скоро ще се завърна още по-силен и мотивиран – коментира Чакъров. – Искам да благодаря на треньорите ми и целия отбор на СК „Боил“, както и на семейството и приятелите ми за оказаната подкрепа и за това, че са винаги до мен и ме подкрепят непрестанно.

Чакъров е част от националния отбор на България и състезание като Световната купа в Будапеща е в помощ за подготовката му за предстоящото Световното първенство, което е в края на годината.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.