Начало Кикбокс и муай тай Българска кикбокс звезда ще се бие в SuperKombat

Българска кикбокс звезда ще се бие в SuperKombat

Българска кикбокс звезда ще се бие в SuperKombat
0

Добри новини пристигнаха в нашата медия току що. Радостни сме да ви съобщим, че една от най-добрите кикбокс звезди на България, Рангел Иванов ще вземе участие на предстоящата гала вечер SUPERKOMBAT в Румъния.

Рангел ще се възползва от възможността да вземе реванш от състезател, който вече веднъж го победи, отновно на гала вечер от веригата SUPERKOMBAT, а именно AMANSIO PARASCHIV. Amansio е шампион на веригата в категория до 71 кг., като зад гърба си има над 150 кикбокс срещи при професионалистите и аматьорите. 6 кратен шампион на Румъния, медалист от много европейски и световни първенства. Голямата звезда на Руминия в тази категория.

За Рангел каквото и да кажем ще е малко, но за тези, които не знаят – роден и живеещ в прекрасния град Варна, трениращ в клуб ‘DREAM VARNA’. Той има 12 победи от които 4 са с нокаут и 3 загуби. Многократен шампион по кикбокс на България.

Думите на Рангел Иванов за тази среща са:

Радвам се, че имам възможността отново да играя на такова високо ниво в кикбокса. Прекрасно е чувството, че ще представям българския народ и смятам да победя. Или ще изляза на носилка или ще победя!

Събитието ще се проведе на 30-ти юли в гр. Мамая, Румъния. Гала вечерта ще се излъчва директно по ‘EUROSPORT’, а главна среща ще бъде двубоя между Catalin Morosanu и Murat Aygun.

Специален гост на вечерта ще бъде легендата Peter Aerts.

Пожелаваме успех на Рангел Иванов и нека да ни зарадва и да ни накара да се чувстваме горди, че сме Българи!

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.