Начало Кикбокс и муай тай Богдан Шумаров ще се пробва в международна гала-игра във Франция

Богдан Шумаров ще се пробва в международна гала-игра във Франция

Богдан Шумаров ще се пробва в международна гала-игра във Франция
0

Месец март ще бъде доста натоварен за един от най-добрите български кикбокс състезатели Богдан Шумаров. Световният шампион за кадети в стил К-1 ще се пробва в международната гала-игра “No Strike No Life”, която се провежда във Франция и се излъчва в големия местен телевизионен канал  „Canal +“.

Турнирът, който се провежда в Двореца на спорта в Дижон, наподобява формата на елитните световни серии и включва четирима бойци. В него традиционно участват шампиони от Холандия, Белгия, Португалия, Украйна, Турция, Полша, Румъния, Франция, а сега и България.

Шумаров ще изпробва възможностите си в своята категория в четворка с бойци от Русия, Беларус и Турция. Беларусинът е част от силния тим „Gridin gym“, където е съотборник с един от топ бойците в света – Чингиз Алазов, а главен треньор е Андрей Гридин. Датата на събитието е 7-ми март.

Освен участието във Франция, боецът от варненския клуб „Боил“ Богдан Шумаров ще се пусне отново и в елитния турнир „Колизеум“ в Букурещ, Румъния. Галата ще бъде в края на март.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.