Начало Senshi Добри Радев надви Теодор Христов в здрав сблъсък (СНИМКИ)

Добри Радев надви Теодор Христов в здрав сблъсък (СНИМКИ)

Добри Радев надви Теодор Христов в здрав сблъсък (СНИМКИ)
0

В 5-та среща от гала-вечерта SENSHI във Варна, един срещу друг застанаха Доброслав Радев и Теодор Христов, в среща от категория до 72.500 кг. по правилата на кикбокс, стил К-1.

И двамата са национали на България по кикбокс и познават отлично плюсовете и минусите на другия, но това по никакъв начин не направи битката предсказуема. Напротив, Добри и Теодор обраха голяма част от овациите на публиката заради открития си стил и желанието за победа.

Христов започна по-активно срещата и спечели първия рунд, благодарение на по-силните и настойчиви атаки. Радев предпочиташе да изчаква повече и съответно пласираше по-малко удари.

Във втория рунд Христов отвори аркада на опонента си и дълго време лекарите се бореха с кръвотечението, но за щастие на публиката мачът продължи.

Във финалния трети рунд боецът от Дупница най-накрая се активизира и започна да използва по-ефективно ритниците си, което се оказа достатъчно в очите на съдиите, които отсъдиха победа с 2:1 гласа.

Победителят Добри Радев имаше честта да получи трофея от ръцете на един от най-силните кикбоксьори на Балканите в последните години – Андрей Стойка

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.