Драго Петров и Теодор Гаврилов сътвориха зрелищна биткa в София | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Кикбокс и муай тай Драго Петров и Теодор Гаврилов сътвориха зрелищна биткa в София

Драго Петров и Теодор Гаврилов сътвориха зрелищна биткa в София

Драго Петров и Теодор Гаврилов сътвориха зрелищна биткa в София
0

Теодор Гаврилов и Драго Петров показа изключително технична игра и отлична кондиция в първата битка по правилата на муай тай на второто издание на GRAND FIGHT ARENA.

Публиката в Асикс Арена бурно ръкопляска бойците още след края на първия рунд, защото вече беше ясно, че тези двамата перспективни бойци ще предложат истинско бойно шоу. Във втория рунд Петров  започна по-уверено и пласира по-чистите удари. Боецът на клуб „КА-2“ бе по-агресивният боец и от средата на втория рунд наложи своята доминация, като държеше центъра на ринга през по-голяма част от времето.

В третата и последна част на битката умората бе нахлула и в двамата бойци, но по-умореният от двамата бе Теодор Гаврилов. Това бе „надушено“ от съперника му, който се хвърли смело в атака. Боецът на столичния „Хан Аспарух“ показа сърце на боец и въпреки тежките удари, които понесе, не се предаде.

Съдиите присъдиха единодушно победата на Драго Петров след 3 рунда здрава битка.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско жиу-житсу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.