Начало Senshi Драгомир Петров: Не ми се беше случвало досега. Благодаря на Лапушнеану, че прие с такова предизвестие (ВИДЕО)

Драгомир Петров: Не ми се беше случвало досега. Благодаря на Лапушнеану, че прие с такова предизвестие (ВИДЕО)

Драгомир Петров: Не ми се беше случвало досега. Благодаря на Лапушнеану, че прие с такова предизвестие (ВИДЕО)
0

Драгомир Петров бе изправен пред необичайна ситуация преди SENSHI 20, защото Али Фарчи реши да се оттегли от битката им само два дни преди събитието. Вместо него на сцената ще излезе Мариан Лапушнеану. Румънецът си спечели уважението на европейския шампион в организацията, защото демонстрира нужната смелост, за да се качи на ринга с него с толкова малко време за подготовка.

Това са неща, които се случват, но на мен досега не беше. Миналата година веднъж имах един случай с една седмица преди събитието. Явно трябваше да мина просто и аз през това нещо. Не си го сложих много психически. Натрениран съм, във форма съм. Пак казва – аз гледам да налагам моя стил на игра. Радвам се, че момчето прие мача с толкова кратко предизвестие“, каза Драго за Boec.

Българинът не се притеснява от изненадите, които би могъл да му готви Лапушнеану, защото възнамерява да заложи на своята игра, както подхожда и обикновено към своите противници.

Естествено, с един добър мач от негова страна би натрупал доста дивиденти в статистиката си. Аз излизам на 100% без значение кой е опонентът. Искам да зарадвам всички хора, които ще дойдат, да ме подкрепят, всички хора, които ме подкрепят, моя екип, организаторите на SENSHI и се надявам да вдигна пак залата на крака“, сподели още Петров.

20-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.