Начало Кикбокс и муай тай Фенове посрещнаха Копривленски на летището в Бургас (ВИДЕО)

Фенове посрещнаха Копривленски на летището в Бургас (ВИДЕО)

Фенове посрещнаха Копривленски на летището в Бургас (ВИДЕО)
0

Фенове посрещнаха Стоян Копривленски на летището в Бургас след извоюваната победа в най-престижната кикбокс верига в света „Glory“. В събота българският кикбоксьор надви в зрелищен мач в Париж мароканеца Мохамед Ярая.

Копривленски се прибра в родния си град за кратка почивка, а на летището бе изненадан от свои почитатели. Той сподели, че двубоят му срещу Ярая не е бил лек.

„Нагласата ми беше изцяло да го държа в дистанция. Да му разкъсвам неговия ритъм на игра, понеже е много темповат. Искахме или да стоя в по-далеча дистанция, или да скъсанявам неговата. Получи се това, за което работихме“, бе коментарът на българския кикбоксьор.

Победата в Париж бе под номер 4 за Стоян Копривленски в „Glory“ и общо негова 11-та на професионалната сцена.  С този успех „Снайпера“ e готов да се бори за титлата.

„Мениджърът ми в Холандия – Майк Пасание, преговаря за следващ противник и гала вечер. Предполагам до няколко седмици трябва да ясно кога ще се бия пак. Сега ще имам кратка почивка и след това отново в залата“, разкри Копривленски.

Стоян Копривленски  благодари за  подкрепа, която е получил от българските фенове по време на мача.