Начало Кикбокс и муай тай GLORY финализира спиращата дъха карта Collision 4

GLORY финализира спиращата дъха карта Collision 4

GLORY финализира спиращата дъха карта Collision 4
0

Реномираната кикбокс верига GLORY представи пълната си бойна карта за събитието „Collision 4“, което ще се проведе на 8 октомври (събота) в Арнем, Нидерландия. Черешката на тортата ще бъде трилогията между Бадр Хари и Алистър Овърийм, която ще бъде подгрята от цели четири шампионски битки! На ринга ще излезе и голямата звезда на международните професионални галавечери SENSHI – Сергей Браун.

Най-силната карта на GLORY за годината предлага девет мача, от които няма нито един слаб. За финал феновете ще могат да наблюдават завръщането на ринга на Бадр Хари, който е сред най-големите звезди в бойните спортове изобщо. Милиони хора го следват в социалните мрежи, а зад гърба си има цяла армия от верни марокански фенове. Той ще се изправи срещу бившата суперзвезда на UFC Алистър Овърийм. Мускулестият гигант отново слага кикбокс ръкавиците, за да довърши започнатото преди години още в К-1. До момента двамата имат по една победа с нокаут един срещу друг и на 8 октомври окончателно ще решат спора.

Сергей Браун ще направи своя дебют в GLORY. Той е световен шампион на WAKO PRO, като завоюва пояса си (стил К-1, категория 81,4 кг) в седмото издание на SENSHI през февруари 2021 година. Браун е първият носител на впечатляващата статуетка „Шлема на Спартак“. Тя се връчва в края на всяка година за най-заслужилите бойци през 12-те месеца в престижните галавечери. С шестте си победа от шест битки на SENSHI, често в главните събития, се утвърди като любимец на феновете.

Също така Сергей е двукратен световен шампион по кикбокс за професионалисти (WKU) и шампион на Diamond Cup по карате киокушин. Съперник на германеца Браун ще бъде коравият Майкъл Боапеа от Гана.

Очаквайте ексклузивно съдържание преди, по време на и след галата от Арнем, Нидерландия, на сайта Boec.BG и в социалните ни мрежи.

Пълна бойна карта на COLLISION 4:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.