Изключително българско участие на провелата се гала вечер по кикбокс в Кипър | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Кикбокс и муай тай Изключително българско участие на провелата се гала вечер по кикбокс в Кипър

Изключително българско участие на провелата се гала вечер по кикбокс в Кипър

Изключително българско участие на провелата се гала вечер по кикбокс в Кипър
0

Силното българско участие на провелата се гала вечер в Кипър – Castle Gladiators бе и силно възнаградено! Две български победи, като една оттях бе за шампионският пояс на организацията.

Полина Методиева от Шуменска крепост съвсем закономерно бе с вдигната ръка след обявяването на съдийско решение срещу по-опитна опонентка от Чехия, показа много воля, изключителна дисциплина, завидно себераздаване и желание за победа до последната секунда, съответно развя високо българския флаг и записа победа в професионален мач за жени К1!

Теодор Христов се изправи срещу противник от обединеното кралство Великобритания в мач за шампионския пояс на Castle Gladiators – от първият до последният гонг Теодор доминираше, показа много желание и класа,действаше със самочувствието на шампион и след много атрактивна игра обра овациите на публиката и се прибира с пояс на кръста !!!

Християн Кънчев в последният мач на галата излезе в спор за интерконтинентален пояс срещу представител на домакините,изигра много равностоен двубой, опитваше до последната секунда да спечели пояса,но този път бе от губещата страна,но спечели много в същото време – още професионален опит, още психическа зрялост и нови приятели в света на спорта,които оцениха уменията му и смелото му сърце!

Поздравяваме младите състезатели и им пожелаваме много голям успех в бъдеще!