Начало Senshi Как се подготвят Албена Ситнилска и Николай Йоргов за SENSHI 5 (ВИДЕО)

Как се подготвят Албена Ситнилска и Николай Йоргов за SENSHI 5 (ВИДЕО)

Как се подготвят Албена Ситнилска и Николай Йоргов за SENSHI 5 (ВИДЕО)
0

Две от най-известните имена в българските бойни спортове – Албена Ситнилска и Николай Йоргов, разкриха как протича подготовката им за предстоящото им участие на SENSHI 5.

Международната галавечер ще се проведе на 22-ри февруари в Двореца на културата и спорта във Варна, като организаторите са подготвили за феновете 9 вълнуващи битки.

Многократната шампионка по кикбокс и таекуондо – Албена Ситнилска ще дебютира на SENSHI, като нейна опонентка ще бъде киокушин шампионка от Украйна.

„Получих предложение, което нямаше как да откажа, това си е сериозна верига. Проучих съперничката, подготвям се сериозно“, каза пред Bulgaria ON AIR Ситнилска, която все още сваля килограми за влизане в категорията.

Пето участие на SENSHI ще запише една от най-качествените каратеки на България – Николай Йоргов. Световният ни медалист по муай тай и карате киокушин ще има за съперник шампиона по карате киокушин на Иран – Маджид Хашеми Беиджи. Българинът ще търси своята пета победа на ринга на SENSHI.

„Подхождам сериозно и отговорно. Спокоен съм, нямам притеснения. Смятам да прoуча техниките, които използва съперникът ми и да си изградя моментна стратегия, по която да работя в двубоя. Важно е преди такава битка човек да е спокоен и уравновесен“, сподели боецът в студиото на „България сутрин“.

Как се справят с напрежението и как преминава подготовката за подобно събитие от такъв мащаб, чуйте във интервюто, което бойците дадоха за Bulgaria ON AIR: