Начало Кикбокс и муай тай Кантарът на ULTIMATE TEAM FIGHT 4 премина успешно (СНИМКИ)

Кантарът на ULTIMATE TEAM FIGHT 4 премина успешно (СНИМКИ)

Кантарът на ULTIMATE TEAM FIGHT 4 премина успешно (СНИМКИ)
0

Преди малко завърши кантара на ULTIMATE TEAM FIGHT 4 в гр. Горна Оряховица. Любезните домакини от Grand Imperial се бяха погрижили за перфектни условия за провеждането на кантара.

Гала вечерта довечера, която ще започне в 19:00 часа в спорта зала „Никола Петров“ ще предложи на всички местни фенове на бойните спортове и не само, 5 боксови срещи на деца от местния клуб „Локомотив Горна Оряховица“ срещу деца от софийският „Локомотив“. След което ще има зрелище от местния любимец Пламен Бъчваров, който ще направи кикбокс среща срещу представител на отбора домакин на състезанието Делта Гард. Държим да отбележим, че на самия кантар двамата противници – Пламен Бъчваров и Мартин Ушев показаха, че на ринга няма да има прошка за никой от двамата – зрелище!

След което следва боксова среща на голямата звезда на местните фенове – Захари Мутафчиев срещу Асен Василев. Тази среща ще нажежи до краен предел интереса и атмосферата на присъстващите в залата, за да дойде кулминацията на вечерта, а именно частта от профи лигата по кикбокс – ULTIMATE TEAM FIGHT!

Там ще се изправят едни от най-изявените бойци, които ще покажат най-доброто от себе си!

Зрелището е гарантирано, не го пропускайте!

Днес, гр. Горна Оряховица – 19:00 часа, спортна зала „Никола Петров“!

Повече снимки вижте в нашата фейсбук страница ТУК

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.