Начало Кикбокс и муай тай Над 200 бойци от 22 клуба ще спорят за медалите във фул контакт и муай тай

Над 200 бойци от 22 клуба ще спорят за медалите във фул контакт и муай тай

Над 200 бойци от 22 клуба ще спорят за медалите във фул контакт и муай тай
0

Над 200 бойци от 22 клуба от цялата страна се впускат днес и утре (5-6 септември) за титлите и медалите от Държавното първенство по кикбокс в стил фул контакт и муай тай за купата на на почетния консул на кралство Тайланд за България г-н Виктор Меламед. Надпреврата ще се проведе в зала „Олимпиада“ в град Каварна при вход свободен, но при спазване на всички противоепидемични мерки.

Най-много представители имат от клубовете „Стар тийм“, „Бахчеванов“, „Боил“, „Шуменска крепост“ и „Сенсей файт клуб“. Организатори на събитието са Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай, Община Каварна и СК „Ринг“.

Битките ще бъдат в следните възрастовите групи: момичета и момчета (13-14 години), юноши и девойки в младша и юноши и девойки старша възраст, както и при мъжете и жените.

Жребият може да откриете на SPORTDATA.ORG/Draws

Шампионатът стартира днес в 9:00 ч., а в съботния ден ще се изиграят квалификации в стил фул контакт, финалите във възрастова група Деца (ако са директни), финалите в стил Муай тай.

ПРОГРАМАТА за 5-ти септември: КАВАРНА-ДЕН-СЪБОТА-ПРОГРАМА

На 6-ти септември програмата започва с Контролен кантар (от 07:00 до 08:00) за финалистите от възрастова група ДМВ/ЮМВ/ДСВ/ЮСВ/ЖЕНИ и МЪЖЕ (кадетите няма да минават контролен кантар), а състезанието от 10:00 часа.

Това е четвърта официална надпревара от тазгодишния календар на конфедерацията и трета след подновяването на състезанията заради пандемията.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.