Начало Senshi Огнян Мирчев преди SENSHI: Варна е столицата на кикбокса

Огнян Мирчев преди SENSHI: Варна е столицата на кикбокса

Огнян Мирчев преди SENSHI: Варна е столицата на кикбокса
0

Boec.bg продължава да ви представя бойната карта на първото издание на SENSHIГрандиозното събитие ще се проведе тази събота, 23-ти февруари, в Двореца на културата и спорта във Варна, а началото на битките е 19:30 ч.

Следва битката при най-леките – 63.500 кг., в която се изправят един срещу друг Огнян Мирчев от България срещу Предраг Мияйловица от Сърбия. 19-годишният Мирчев е сред най-добрите млади бойци на България. Той е сребърен медалист от Световното първенство за юноши, бронзов от Европейското първенство за юноши, двукратен балкански шампион, носител на 4 световни купи (3 за юноши и 1 за мъже), 9-кратен републикански шампион. Има две срещи на професионалния ринг. 

Предстои ви участие на първата гала SENSHI, какво да очакваме там?

Много се радвам, че ще участвам в първото издание на SENSHI. Събрани са едни от най-добрите бойци на България и Балканите и очаквайте зрелищни мачове.

Как се подготвяте за срещата?

Както винаги, подготвяме се доста усърдно и по план с моя треньор Никола Николов. А в оставащото време на годината ни чака натоварен график, за когото също ще сме подготвени.

Какво знаете за вашия съперник?

За моя съперник знам, че се състезава за спортен клуб „Палмини Тигрови“. По-голям е от мен – на 28 години е. Той е балкански шампион и шампион на Сърбия, печелил е много турнири и два пъти Балканска купа. Приемам го доста сериозно и съм готов за това ново предизвикателство

Как усещате разликата между аматьорския и професионалния кикбокс?

Разликата между аматьорския и професионалния кикбокс е голяма. За всеки мач трябва да се изгради план, но в аматьорските турнири играеш срещу няколко противници за няколко дни, а при професионалните най-често се биеш срещу противник, когото знаеш предварително и планът за игра става по-специфичен. Силата и бързината на ударите и темпото на мача са по-различни.

Какво очаквате от варненската публика и това, което ще видим във Варна?

Варна е столицата на кикбокса в България. Очаквам пълна зала с максимална подкрепа за българските състезатели от началото до края на вечерта!

*Билетът за галата SENSHI е с цена 10 лева и може да бъде закупен от Tiketportal или от касите на зала „Конгресна“ във Варна.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.