Начало Кикбокс и муай тай Пълната бойна карта на MTGP 33 (ВИДЕО)

Пълната бойна карта на MTGP 33 (ВИДЕО)

Пълната бойна карта на MTGP 33 (ВИДЕО)
0

Тази вечер в зала „Универсиада“, София ще се изиграе дългоочакваният реванш между българските кикбоксьори Даниел Илиев и Деян Топалски. Двамата бойци ще оглавят събитието „Muay Thai Grand Prix 33“. В първата битка между двамата Топалски надделя чрез единодушно съдийско решение и сега Илиев ще търси отмъщение на ринга в София.

Бойната карта ще се състои от осем срещи, като шест ще са по правилата на К-1, а две битки ще бъдат в стил муай тай. В подглавния двубой за вечерта състезателката на СК „Армеец“ Теодора Кирилова ще стъпи в битка за европейската титла на KGP в стил К1, категория 53,5 кг. Последните две срещи за вечерта са планувани за пет рунда по пет минути.

Ето какво е настроението на Кирилова преди важната битка в зала „Универсиада“:

Преди кулминационните двубои за вечерта ще видим и още един изцяло български сблъсък. Плевенчанинът Симеон Наковски ще се изправи срещу Ивайло Панев в стил К-1. Двамата ще премерят сили в рамките на три рунда по три минути.

Ето какво сподели за камерата на Boec.BG Наковски, който тренира под ръководството на най-добрия ни муай тай представител Антон Петров (световен и европейски шампион за аматьори и професионалисти) и баща му Сергей Петров.

Ето и целият списък с битките на MTGP 33:

Деян Илиев – Иван Ангелов

Сладйан Драгишич – Уилкър Барос

Антъни Коуделски – Марио Тодоров

Нико Допи – Стефан Терзиев

Милош Янкович – Бранко Бабачев

Ивайло Панев – Симеон Наковски

Весела Рогашка – Теодора Кирилова

Деян Топалски – Даниел Илиев

Boec.BG е медиен партньор на грандиозната кикбокс галавечер и ще отразява пряко всеки двубой от MTGP 33.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.