Начало Кикбокс и муай тай Пресконференция след европейското по кикбокс, Димитър Спасов награждава кикбокс звезда

Пресконференция след европейското по кикбокс, Димитър Спасов награждава кикбокс звезда

Пресконференция след европейското по кикбокс, Димитър Спасов награждава кикбокс звезда
0

Днес в прес клуб „България“ се проведе официалната пресконференция на тема отминалото европейско първенство по кикбокс в стилове – Пойнтфайтинг, киклайт контакт и фул контакт.

Европейското първенство се проведе в Лутраки, Гърция от 18-ти до 26-ти този месец. Броя държави, които взеха участие е 33, а броя участниците са 480.

Българският национален отбор беше представен от 11 представителя, като те успяха да се върнат с цели 8 медала!

Във Фул контакт: 4 състезателя: 2 бронзови медала ( Цветозар Кючуков и Димитър Пенков ), 1 сребърен медал ( Христо Христов ).

Киклайт контакт: 5 състезателя: 1 бронзов медал ( Кирил Петров ), 1 златен медал ( Емануил Димитров ).

Пойнтфайтинг: 5 състезателя: 1 сребърен медал ( Емануил Димитров), 2 бронзови медала ( Кирил Петров и Мадлен Димитрова ).

На днешната пресконференция всичките медалисти говориха пред медиите и успяха да отговорят на всички въпроси, които им бяха зададени. Говориха за самото състезание, предстоящите им такива и разбира се за това какви цели имат в кикбокс-а.

За пореден път Димитър Спасов, който е собственик на най-голямата охранителна фирма в България – „Делта Гард“ и член на УС на „Българската конфедерация по кикбокс и муай тай“ награди заслужил състезател.

Днес той награди златното чудо в кикбокса – Емануил Димитров, който за пореден път показва на цял свят, че нищо не може да го спре, за да печели злато след злато. Днес той отговори, че вече целта пред него е просто да умножава броя на златните медали от европейските и световни първенства!

ivanivanovkickboxing001-1Коментар за работата на федерацията по кикбокс и муай тай и работата на националните треньори направи и изпълнителният директор Иван Иванов.