Начало Кикбокс и муай тай Приключи семинарът по кикбокс в Пловдив (СНИМКИ)

Приключи семинарът по кикбокс в Пловдив (СНИМКИ)

Приключи семинарът по кикбокс в Пловдив (СНИМКИ)
0

Семинарът по кикбокс в град Пловдив, организиран от БККБМТ, премина изключително ползотворно. Той се проведе в рамките на два дни.

“Изключително интересен и много полезен семинар на националния селекционер по кикбокс на България Миодраг Йотич! В Пловдив председателят на техническата комисия в WAKO и световен експерт Йотич предава своя безценен опит на повече от 60 треньори на клубове от цялата страна, членове на БККБМТ! Добро начало на силно, спортно лято!“, обяви председателят на БККБМТ Виктор Меламед.

В началото на втория ден националния ни селекционер по муай тай Николай Атанасов и международния съдия по муай тай Николай Скипарнов проведоха лекция за разясняване на състезателния правилник и формиране на съдийската оценка в спорта муай тай.

Разисквана бе методиката на подготовката по кикбокс и тактиката на водене на боя. Освен това се проведоха серия от дискусии на тема седмичния макроцикъл в подготовката на състезатели.

Националните треньори и селекционерът Миодраг Йотич определиха окончателния състав на националните гарнитури. Това беляза края на срещата на треньорите от Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, част от двудневния семинар по кикбокс, организиран от БККБМТ в град Пловдив.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.