Начало Видео Режисьорът Ники Илиев: Не смятам да участвам в състезания по кикбокс (ВИДЕО)

Режисьорът Ники Илиев: Не смятам да участвам в състезания по кикбокс (ВИДЕО)

Режисьорът Ники Илиев: Не смятам да участвам в състезания по кикбокс (ВИДЕО)
0

Ники Илиев е едно от най-популярните имена в България. С успешна кариера на водещ, актьор, режисьор и продуцент… Той се захваща с проект след проект и доказва, че когато човек има желание, може да се справя отлично. Дали обаче дисциплината, постоянството и хъса на снимачната площадка идват и от голямата му страст – кикбокса, той споделя в интервю пред предаването за бойни спортове и изкуства „BOEC.BG“.

Илиев е запален по бойните спортове от дете, но стъпва в залата едва, когато е на 25 години. Води го съпругът на актрисата Яна Маринова – Тихомир Винчев. И оттогава в продължение на 12 години Илиев не спира с тренировките. Пламъчето, което този спорт се разпалва у него, се пренася и в киното, като във филмовия му проект „Нокаут“ се разказва за живота на един ММА боец.

Въпреки сериозните си професионални ангажименти, Илиев се старае да не пропуска тренировка. Ходи в залата на Славия Спортес и тренира под ръководството на Емил Найденов. Казва, че кикбоксът вече е част от живота му и синините не го притесняват.

Пробвал е карате, муай тай, ММА и бразилско джу джицу, но голямата страст му е кикбоксът. Не смята обаче да го превръща в състезателна дейност.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.