Начало Кикбокс и муай тай Съперникът на Шумаров планира да се бие за титлата при нокаут над българина

Съперникът на Шумаров планира да се бие за титлата при нокаут над българина

Съперникът на Шумаров планира да се бие за титлата при нокаут над българина
0

Съперникът на Богдан Шумаров този уикенд в ONE Fight Night 22 – Рунграуе Сицонгпеенонг, планира да нокаутира българина и да си осигури мач за титлата в категория до 77 кг.

Богдан Шумаров се завръща този уикенд в ONE Championship

Аз съм човек, който никога не подценява съперниците си. Ще сторя най-доброто, на което съм способен. Ще се бия по план. Ако той държи скрити карти, ще съм готов да се адаптирам. Слабостта на Богдан е, че сваля гарда, когато пуска удари. Ще използвам краката си срещу него. Силата му е дясното кроше. Аз обаче ритам по-добре от него. Тук тренираме муай-тай ритници още от деца. Предимство може да има само в юмруците. Изучавам го през цялото време. Той умее само да удря съперниците. Да, понякога рита, но аз съм много по-побър, когато се стигне до този компонент. Ако успея да го нокаутирам, бих искал да получа шанс за титлата на ONE“, каза „Легатрон“ пред официалния сайт на организацията.

Шумаров започна да гради името си в дивизията с двата нокаута, които реализира през миналата година над Марвен Ули и Константин Русу. Той сам така започна да проявява апетити към нещо по-значимо в ONE, така че залогът този петък ще бъде голям и за двамата.