Начало Кикбокс и муай тай Верхувен намекна за допинг при Бен Садик

Верхувен намекна за допинг при Бен Садик

Верхувен намекна за допинг при Бен Садик
0

Рико Верхувен се усъмни в контузията в гърба, която извади Джамал Бен Садик от сблъсъка им на 30 януари, като съзря друга причина за оттеглянето му.

Според шампионът на Glory в тежка категория, белгиецът от марокански не би следвало да е допуснал елементарна грешка в подготовката си, която да доведе до тази ситуация.

“Ние сме атлети на топ ниво, така че не бихме пренатоварили гърбовете си прекалено седмица преди мач, нали? Не бихме вдигали тежки дъмбели. Ако той го е направил – да се надяваме, че си е взел поука. При него винаги има нещо. Беше наказан за една година, една година, в която може да взема допинг”, каза Верхувен.

Вместо срещу Бен Садик, Рико Верхувен ще се изправи срещу Хесди Гергес в мач от четиристранен турнир на 30 януари. Победителят от двубоя ще срещне спечелилия мача между Леви Ригтерс и Тарик Хбабез.

“Момчетата, които заслужават да се бият срещу мен за титлата, не бяха свободни. Смятам, че тези не са достойни да бъдат световен шампион с един мач. Това е добро решение. Заради локдауна, хората имат малко неща, които да ги радват. Сега могат да платят 19.99 евро и да се забавляват”, добави Верхувен.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.