Начало Видео Преживяването на един боец в Тайланд (ВИДЕО)

Преживяването на един боец в Тайланд (ВИДЕО)

Преживяването на един боец в Тайланд (ВИДЕО)
0

Непобеденият боец и журналист на mmamania.com Андрю Ричарсън ще покаже на последователите си какво е да тренираш в школа като „Tiger Muay Thai and MMA“ в Пукет, Тайланд.  Боецът, който е състезател на „Team Alpha Male“, сподели първата част от лагера си в световноизвестната школа в YouTube.

Първата част от мини-документалната поредица показва, че въпреки пандемията от  COVID-19, в „Tiger Muay Thai and MMA“ продължават да тренират сериозно.

„В началото на това видео съм около 69 кг, което е с почти 10 килограма над категорията ми. Не мога да ви опиша колко много смутита и големи порции храна изядохме с приятелката ми.“

Американецът добавя, че климатът в Тайланд допринася за подобряването на физическата му форма. Тренировките там се провеждат на открито, но въпреки това жегата допълнително изтощава бойците.

„В тези шест седмици в Тайланд не валя нито веднъж. Всеки ден температурите бяха над 35 градуса. Обикновено е се потя по много, но тук капя след само пет минути загрявка. Ако гледате това видео и си мислите колко е лоша техниката ми, това е комбинация от умората и жегата“, споделя Ричарсън.

Гледайте целия епизод и очаквайте втората част следващата седмица.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".