Начало Senshi Християн Корунчев: Зарадвах се на този бой (ВИДЕО)

Християн Корунчев: Зарадвах се на този бой (ВИДЕО)

Християн Корунчев: Зарадвах се на този бой (ВИДЕО)
0

Християн Корунчев е един от най-перспективните млади бойци в българския кикбокс. Срещаме с него преди първото сериозно предизвикателство за него в професионалния кикбокс. На 23-ти този месец той ще се изправи за първата си международна титла при професионалистите – Интерконтиненталната титла на WAKO PRO. Боят ще бъде част от първото издание на бойната гала SENSHI  и ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна.

„Много се зарадвах, когато получих това предложение. Очаквах такава среща. Вече е време да има такъв по-сериозен бой“, коментира Корунчев специално за предаването „BOEC.BG“, което ще бъде излъчено тази неделя от 19:00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Корунчев притежава световна титла по  кикбокс в стил К1 на WAKO, освен това е балкански шампион в стил К1, европейски по муай тай и многократен републикански шампион. Категорията му е 75 килограма. На 23-ти ще се изправи срещу коравия сърбин Никола Тодорович в пет рунда от по 3 минути.

Зрелищното спортно събитие SENSHI ще проведе за пръв път у нас на 23 февруари, от 19,30 часа, в зала „Конгресна“ Варна.

Билети за него могат да се купят oт мрежата на Ticketportal или на касата на залата.

Boec.BG e медиен партньор на събитието, като всичко най-интересно около галата може да четете на нашия сайт, както и да гледате в предаването „BOEC.BG“ по телевизия Bulgaria ON AIR всяка неделя от 19:00 ч.