Начало Кикбокс и муай тай Зрелищен турнир определя шампион на Savages Kickboxing

Зрелищен турнир определя шампион на Savages Kickboxing

Зрелищен турнир определя шампион на Savages Kickboxing
0

Зрелището в Grand Prix турнира на Savages Kickboxing Championship в категория до 63.5 кг ще определи шампиона на веригата в тази дивизия.

Бойците ще се борят за Шампионския пояс на веригата , който е първия по рода си произведен в България от организаторите по последни технологии.

В турнира ще участват Али Али, Огнян Мирчев, Велислав Николов и Габриел Кобразу. Някой измежду четиримата накрая ще триумфира с шампионския колан.


Файт картата на галавечерта предлага много зрелищни и обещаващи двубои, които със сигурност ще оставят феновете без дъх.

Втората галавечер  Savages Kickboxing предстои на 28-ми септември от 19:00 ч. в Двореца на културата и спорта в град Варна. Емоцията на вечерта ще е гарантирана от 10 срещи по кикбокс, стил К1, както с участието на Ф.О. и Пеева, Ала Бала, Бате Са и Наташа Монева.

Билетите са в продажба :

https://epaygo.bg/1949470445

http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=44610

Savages Kickboxing във Facebook: https://www.facebook.com/savages.bg/Savages Kickboxing в Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcpW… Последвайте ни в Savages Kickboxing в Instagram: https://www.instagram.com/savages.bg/Savages Kickboxing в Twitter: https://twitter.com/LtdUnderground