Начало ММА Адесаня: Направих това, което Джоунс 10 години не успя
0

Адесаня: Направих това, което Джоунс 10 години не успя

Адесаня: Направих това, което Джоунс 10 години не успя
0

Шампионът на UFC в средна категория Израел Адесаня коментира обявения двубой срещу шампиона в полутежка категория Ян Блахович.

Робърт прегази Джаред и си счупи ръката, а аз очаквах с нетърпение тази битка. Мислех, че това е добър резултат. И тогава се случи този обрат. Мисля, че това е добре, защото трябва да сме гъвкави в тази игра. В живота трябва да сте гъвкави, защото нищо не се постоянно, нищо не се дава даром. Тази развръзка е чудесна за спора ми с Джоунс и битката, за която говоря постоянно„, започна Адесаня.

Дейна Уайт потвърди, че следващата битка на Адесаня е срещу Блахович

Блахович е добър боец, силен е на земята, движи се неудобно, много е опасен и създава много проблеми. Борбата с Уитакър не би представлявала толкова голяма трудност за мен, колкото този двубой. Ян притежава тази легендарна полска сила. Но всеки има сила, нали? Това доказах в последната си битка. Не съм най-лесната цел за поразяване“, добави той.

Адесаня се подигра с Кевин Холанд

„С тази битка просто изпреварвам Джоунс. Направих това, което той не можа. Той спечели два пъти в полутежка категория и след това започна да се бие с „ремонтираните“ от средна категория. Така, че не ми казвай „напълнявай и се бий“, когато дори не можеш да направиш същото след повече от 10 години в UFC“, завърши Адесаня.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.