Начало ММА Адесаня недоволства след срещата със Силва: Къде са ми парите?

Адесаня недоволства след срещата със Силва: Къде са ми парите?

Адесаня недоволства след срещата със Силва: Къде са ми парите?
0

Израел Адесаня (16-0, 5-0 UFC) беснееше след вчерашната си победа над бившия световен шампион Андерсън Силва в средната категория. 29-годишният боец се чуди защо към актива му не са прибавени и точки от системата за платено гледане на срещата, след като тя стана главно събитие на UFC 234 в последния момент.

Основният двубой трябваше да е между Робърт Уитъкър и Кевин Гестълъм за титлата в средна категория, но първият влезе в болница, след като получи крампи в коремните мускули малко преди кантара. Именно Уитъкър има клауза в договора си за допълнителни бонуси при определен брой зрителски гледания.

Нашият мач събра милиони гледания. Хората искаха да ни видят от много време.  Къде отиват точки сега? Какво се случва с тях? Просто се чудя… Може би трябва да седна с Дейна Уайт и да го накарам да говори, защото това са много пари, сложени на масата и които остават за дилъра, въпреки че аз му свърших работата. Скъсах си задника от работа, а не получих отношение като за човек от главното събитие. Настаниха ме в съвсем обикновен хотел – разочарован бе един от най-актуалните бойци в UFC. – Може би аз и Силва трябва да разделим точките, защото нашият мач бе определен за „Битка на вечерта“. Това са много пари, оставени на масата!“

В същото време шефът на UFC Дейна Уайт се изкъна по интересен начин от нападките на нигериеца с новозеландски паспорт. „Интервютата му са интересни. Хубаво е да се гледа… Момчето има нужните данни. Талантлив е“, каза Уайт.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.