Начало ММА Адесаня: Ще бия Коста и без да съм във форма
0

Адесаня: Ще бия Коста и без да съм във форма

Адесаня: Ще бия Коста и без да съм във форма
0

Шампионът на UFC в средна категория Израел Адесаня няма проблем да се изправи срещу Пауло Коста и без да е напълно готов физически за двубоя.

Двамата трябваше да се изправят един срещу друг на 8 март на UFC 248 в Лас Вегас, но бразилецът се оттегли заради контузия, а Адесаня защити пояса си с в мач без много блясък срещу Йоел Ромеро. Сега обаче двамата отново имат желание да се срещнат в октагона, като шампионът вече е дал времеви диапазон, в който би искал това да се случи.

„Официално нямаме сделка, но съм им показали, че имаме интерес. Готови сме, имаме нещо като дата – по-скоро график, времеви отрязък, в който ще мога да се бия. В момента съм готов на около 60%, не съм във форма за двубой, но пак мога да се изправя срещу Коста и да спечеля Юни-юли, може би. Ще се изненадате как ще го натисна, в определен момент от мача как той ще е този, който отстъпва. Очаквам с нетърпение този сблъсък, защото много хора се съмняват в мен след последния ми двубой. Но това е перфектно, нека ме подценяват. Този път ще бъде такъв, в който хвърлям всичко и оправдавам очакванията. Ще го приключа, ще го нокаутирам“, каза Аденася за MMA Junkie във видео интервю от дома си в Оукланд (Австралия).