Начало ММА Алдо отговори на предизвикателството на Хенри Сехудо
0

Алдо отговори на предизвикателството на Хенри Сехудо

Алдо отговори на предизвикателството на Хенри Сехудо
0

Бившият шампион на UFC в категория перо Жозе Алдо отговори на предизвикателството, което Хенри Сехудо му отправи.

„През март или май, няма значение. Искам той (Сехудо) да подпише договора и да се бием. Ще започна диетата си и ще направя всичко, което е нужно„, заяви Алдо пред MMAfighting.com.

Малко след дебюта на Алдо при 61-килограмовите хегемонът в дивизията, Хенри Сехудо, заяви че според него бразилецът е надделял над Марлон Мораеш и заслужава битка за титла. Решението на тримата съдии край клетката на UFC 245, обаче, беше друго и ръката на Мораеш бе вдигната.

„Мораеш имаше добри 30 секунди в началото на рунда и това беше. След това го доминах. Почти го нокаутирах, той се замая, аз изгубих баланс и се озовах на земята. Всеки мисли, че той спечели първия рунд, но не е. Вторият и третият очевидно бяха за мен. Аз бях единственият, който пласираше удари и вървеше напред. Не знам как загубих тази битка“, разказва бившият шампион.

Жозе добави, че според него Марлон е бил изплашен и дори не е следвал командите на муай тай треньора му Андерсън Франка.

„Празнувахме веднага след края на третия рунд. Много е фрустриращо. Спазваш диета, правиш всичко както трябва, и накрая се случва това. Мислиш си, че трябва да се откажеш и още милион неща след това“, заключи екс-шампионът.

Следващата галавечер на организацията в Бразилия е планувана за 14-ти март в град Бразилия. Главен двубой за събитието все още не е определен, но битка между Алдо и Сехудо със сигурност би предизвикала огромен интерес.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.