Начало Кикбокс и муай тай Алистър Оверийм след физическата трансформация: Никога не съм бил по-здрав

Алистър Оверийм след физическата трансформация: Никога не съм бил по-здрав

Алистър Оверийм след физическата трансформация: Никога не съм бил по-здрав
0

Алистър Оверийм шокира света на бойните спортове през изминалото лято, когато публикува снимка, на която се вижда, че е претърпял шокираща физическа трансформация. Мнозина дори заподозряха, че страда от някаква болест, която го стопява. Той обаче отрече и дори заяви, че се чувства много добре.

Никога не съм бил по-здрав. В момента съм към 95-100 кг. Ако няма да се бия, защо ми е да се разнасям по-тежък? Имам предвид, че изглеждам добре. Имам коремна преса. Все още съм силен. Все още мога да ритам задници. Защо ми е да разнасям още десетина килограма? Тогава ще трябва да ядеш, да вдигаш тежко, ще трябва да се поддържаш. Щом реша да приключа с боевете, всичко опира до дълголетието“, каза 43-годишният нидерландец пред MMA Fighting.

През годините той бе хващан на няколко пъти със забранени стимуланти, а най-силните му години в UFC бяха белязани от някои от най-внушителните физики, които спортът някога е виждал. В това число е не само Алистър Оверийм, но още Брок Леснър, Сайборг Сантош, Джош Барнет и още куп други.