Начало ММА Андерсън Силва заинтересован от битка с победителя между Пол и Диаз

Андерсън Силва заинтересован от битка с победителя между Пол и Диаз

Андерсън Силва заинтересован от битка с победителя между Пол и Диаз
0

Легендата в ММА Андерсън Силва наскоро загуби от Джейк Пол в боксов двубой, но изглежда, че желанието му да победи влогърът не е приключило. Бразилецът изрази готовност да се изправи срещу победителя от атрактивния двубой между Нейт Диаз и Пол, който ще се случи по-късно през 2023г.

„Развълнуван съм за този мач. Ще бъде добро шоу, много добро шоу за нас. Не знам кой ще победи. Трудно е да се прецени. Всички си мислят, че Джейк не тренира, но трябва да знаете, че той тренира много. Хората трябва да уважават всичко, което Пол прави, защото нещата при него се случват много професионално и той е много силно фокусиран върху работата си. Уважавам го много! Наистина се затруднявам да кажа кой ще победи. Нейт има повече опит, има добър бокс и добро кардио. Уважение и за двамата. Чакам най-доброто шоу за нас – зрителите. Може би, който спечели битката ще се изправи с мен. Може би. Не зная. Ще видим“, коментира Паяка.

Андерсън имаше двубой срещу по-големия от братята Диаз – Ник. Съдиите определиха, че бразилецът заслужава победата повече, но малко по-късно битката беше обявена за несъстояла се, защото и двамата бойни атлети бяха тествани позитивно за забранени субстанции. Малко по-късно 48-годишният Андерсън напусна UFC.

Легендарният бразилски боец излезе в битка с Джейк Пол, която реферите отсъдиха в полза на влогъра. Така той попадна в статистиката на известните ММА бойци от близкото минало, които не успяха да победят влогъра. Сред тях са още Бен Аскрен и Тайрън Уудли.

Андерсън Силва вече даде заявка, че е готов да подпомогне Джейк Пол в създаването на синдикат, който да отстоява правата на бойците. До този момент обаче проектът не е стартиран, а изглежда, че поне на първо време Андерсън иска де се изправи срещу Пол, за да вземе реванш.

тагове: