Начало ММА Андерсон Силва потвърди: Това е последният ми мач в UFC

Андерсон Силва потвърди: Това е последният ми мач в UFC

Андерсон Силва потвърди: Това е последният ми мач в UFC
0

Едно от най-легендарните имена в историята на смесените бойни изкуства – Андерсон Слва, потвърди това, което всички вече знаехме.

„Паяка“ призна, че срещата му с Юрая Хол на „UFC Fight Night 181“. Събитието е насрочено за 31-ви октовмри и ще се проведе в Лас Вегас, като именно това ще бдъе главният сблъсък на вечерта.

Embed from Getty Images

Самият двубой бе оповестен през август, като малко след това Дейна Уайт сподели, че това ще бъде „сайонарата“ на бразилецът.

„Това е краят“, заяви 45-годишният ветеран.

„След Юрая напускам UFC. Най-вероятно и ММА. Обичам този спорт. Подготвям се психически за този момент от доста време. Цял живот съм се готвил за мачове, но сега се подготвям да кажа чао“, сподели Силва.

Embed from Getty Images

„Нещото, което ше ми липсва най-много са тренировките. Подготовката на ума и на тялото. Винаги съм смятал, че това е най-важното от целия процес и сега съм тъжен, че повече няма да изпитам това. Това ми е за последно“, допълни южноамериканецът.

Андерсон Силва прави своя дебют в ММА през 1997 г. Състезава се в 8 организации, като най-ярък е престоят му именно в UFC. Първият си мач в Октагона записва през 2006 г. В същата година печели и титлата в средна категория и я губи едва през 2013 г.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.