Начало ММА Арън Чалмърс проговори след неочакваната загуба

Арън Чалмърс проговори след неочакваната загуба

Арън Чалмърс проговори след неочакваната загуба
0

Един от най-обичаните бойци във Великобритания – Арън Чалмърс (4-1), загуби за пръв път в клетката миналия уикенд.

ММА състезателят участва в подглавния мач на дебютната гала от European Fight Series в „Белатор“.

След поражението той се разплака, а действително малцина очакваха роденият в Нюкасъл Чалмърс да падне в родния си град.

„Поплаках малко в съблекалнята. Ето че статусът ми на непобеден боец вече е в миналото. Тренирам професионално, може би, само от 6 месеца. Бях победен от човек, който го прави от 5-6 години. Не ме е срам. Бях там пред съгражданите ми, още съм готин, м**ната му!“, заяви състезателят пред „The Sun“.

„Проявих се много непрофесионално. Праснах го и той падна на пода. Подведох се по реакцията на публиката, а трябваше просто да го довърша. Сега някои хора се радват за загубата ми, но ще се върна много по-силен. Дори ден няма да си почина след този мач, очаквайте ме през юни“, допълни той.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.