Начало ММА Авиля и Столиаренко все пак ще се срещнат в октагона

Авиля и Столиаренко все пак ще се срещнат в октагона

Авиля и Столиаренко все пак ще се срещнат в октагона
0

Джулия Авиля ще спори с Юлия Столиаренко на събитието UFC Fight Night 190, което ще се проведе на 26 юни. Сблъскът между двете ще бъде в категория „петел“. Срещата между двете трябваше да се състои през март – на събитието UFC Vegas 22, но литовката припадна на два пъти на официалното претегляне, което наложи и отмяна на срещата.

Авиля има баланс от 8 победи и 2 загуби в ММА. Тя се намираше в серия от четири поредни спечелени сблъсъка, предпредпоследният от които бе срещу Пани Кянзад в дебюта й в UFC. На UFC 239, в началото на юли 2019 годна, Авиля съумя да победи шведката Кянзад с решение за първи успех в най-престижната мма верига в света. През миналия сезон, Авиля надделя над Джина Мазани с технически нокаут след само 22 секунди за четвърта поредна победа и втора в най-известната ММА верига в света. На 12 септември 2020 година Сияра Юбенкс прекъсна серията на Авиля, надделявайки с решение на UFC Fight Night 177.

Юлия Столиаренко има общ баланс от 9 победи, 2 равенства и 4 загуби в ММА. Цели 8 срещи тя е спечелила преди финалния гонг (всичките след събмишън). 27-годишният боец все още няма успех в UFC. В дебюта си за най-известната ММА верига в света, тя загуби от Яна Куницкая през август 2020 година, прекъсвайки серия от 5 поредни успеха.