Начало ММА Бабачев и Карашев се качват на кантара в четвъртък

Бабачев и Карашев се качват на кантара в четвъртък

Бабачев и Карашев се качват на кантара в четвъртък
0

Официалният кантар преди ProFight12 ще се проведе в четвъртък (14 декември) от 12:00 часа в „Gotham Club“ в София, съобщиха организаторите.

Галата ще се състои на 15 декември от 19:00 часа в столичната зала “Универсиада”, а главната битка ще е между кикбоксьорите Радослав Карашев и Бранко Бабачев в категория до 81 кг.

Малко преди турнира се наложиха и две промени в официалната карта. Борис Балев ще излезе срещу Христиан Андонов, К1 до 60кг.

“Последно станах шампион по кикбокс през 2010та на мъже, преди това съм ставал първи на младежи и на юноши. В ММА имам 11 победи и 9 загуби, без да са записани всички мачове във шердог, ако има значение изобщо. Излизам за победа, да си наложа волята над противника и да победя красиво!” – сподели пред „Про Файт“ Борис Балев.

Втората промяна във файт картата е: Сергей Александров няма да се изправи срещу Петьо Кръстев, а срещу Валентин Георгиев, който е участник в първенства по кикбокс и муайтай. На 26 години прави своя дебют на ринга сред професионалистите в кикбокса.